Life Beyond

Haltiat

Haaksirikossa valovuosien takaa

Hahmoryhmäesittely

Haltioiden pelaaminen

Haltiat ovat hahmoina perinteisempiä kuin Hovi, ja sopivat erityisesti pelaajalle, joka kaipaa hahmolleen paljon faktapohjaista taustatietoa. Haltiat ovat keskimääräisesti huomattavasti raskaampia kuin Keijuhovin asukkaat, ja sisäistettävää infoa on paljon. Myös proppausvaatimukset ovat tarkempia, sillä hahmojen ulkonäössä pyritään tietynlaiseen uniformiuteen. Huomattavaa on, että haltiat eivät pelin alussa osaa magiaa, toisin kuin lähes kaikki Keijuhovin asukkaat.

Ryhmäinfo

Kauan sitten haltiat lähtivät maasta jumalten heille lupaamaan maahan, Avaloniin. Tähtien takana haltioiden sivilisaatio on tuhansien vuosien aikana levittäytynyt satoihin maailmoihin, jotka muodostavat Keisarillisen Valtapiirin. Avaruuden Haltioille Maa on muinainen, lähes myyttinen muisto, jonne pääsevät kulkemaan vain harvat ja valitut.

Muuan tähtilaivan kapteeni, Ruticus Falette on yksi näistä harvoista ja valituista. Kapteeni Falette miehistöineen, sekä heidän aluksensa INS Alex the Shark, tekevät äärimmäisen salaista ja tärkeää työtä keisarilliselle hallinnolle vierailemalla Maassa säännöllisesti keisarillisilla asioilla. Tehtävät ovat tarkasti kontrolloituja ja niihin kuuluu esimerkiksi tärkeiden henkilöiden kuljettamista tai maassa valmistettujen luksustuotteiden (kuten aidon Coca-Colan) välittämistä Avalonin markkinoille hyperrikkaan eliitin ostettavaksi.

Äärimmäisen vastuullinen ja kaikin puolin esimerkillinen kapteeni Falette on kuitenkin joutunut miehistönsä kanssa hyvin vaikeaan tilanteeseen: Keisarin lippulaiva “Horisontti”, jolta käsin Maa-tehtävät suoritetaan, on kadonnut. Vain Horisontti on kykenevä kulkemaan Maan ja Valtapiirin avaruuksien välistä tähtitieteellistä matkaa. Koska INS Alex the Shark sattui juuri olemaan tehtävällä Maassa, kun Horisontti katosi, menetti miehistö myös ainoan paluulippunsa takaisin kotiavaruuteen.

Tämä on hätäsignaali. Kuuleeko Horisontti?

INS Alex the Shark odotti lähes kymmenen vuotta Kuun kiertoradalla Horisontin paluuta, kunnes sen järjestelmät alkoivat pettää. Ainoa tapa pelastua oli tehdä pakkolasku Maahan.

Myyttiseen, muinaiseen Maahan.

Vieläkö Sharkin miehistö jää odottamaan päivää, jolloin he voisivat palata kotiinsa, vai onko heillä edessään uusi elämä?

Aluksen loki, viimeinen merkintä. Vuorokausi kolmetuhattakolmesataa... seitsemäntoista tehtävällä. Teemme hätälaskun maahan.

Lue lisää Avalonista

Hahmot

Ruticus Falette

aikuinen haltia, pelaaja voi valita sukupuolen

Ruticus on aluksen vastuuntuntoinen, joskin jatkuvasti stressaantunut kapteeni. Nuoruudessaan hänen elämänpolkunsa vaikutti hyvin erilaiselta, ja hylättyään kaiken tuntemansa hän on jatkuvasti miettinyt, onko hän ikinä tarpeeksi hyvä itselleen tai itse valitsemalleen elämälle, vaikka tekisikin kaikkensa. Miehistön sisäiset suhdekoukerot hämmentävät häntä, eikä hän osaa käsitellä niitä, saati sitten omia tunteitaan (varsinkaan mitä tulee romanttisiin tunteisiin liittyen aluksen förstiin). Mutta niin pitkään kuin miehistö voi hyvin, niin silloinhan kaikki on hyvin, eikös? Aivan sama mitä se vaatii, vaikka oman terveyden.

Avry Star-Crash

aikuinen haltia, pelaaja voi valita sukupuolen

Avry on aluksen päättäväinen försti, joka pyrkii ajattelemaan positiivisesti, silloinkin kun asioita tapahtuu hänen selkänsä takana eivätkä edes omat esimiehet kerro välttämätöntä enempää. Ohjien ottaminen omiin käsiin on Avrylle luontevaa, ja useammin kuin kerran hän on halunnut käskyttää muitakin kuin omia alaisiaan. Usein halu kuitenkin jää ajatuksen tasolle, sillä ei olisi hyvä astua kapteeni Ruticus Faletten varpaille - varsinkin kun Avry on korviaan myöten rakastunut kapteeniin, joka itse ei tunnu asiaa ymmärtävän. Maahan evakuoituminen antaa Avrylle toivoa asioiden selkeytymisestä ja tunteilleen vastakaiun saamisesta, vaikka uusi ympäristö saattaakin vaikeuttaa kaikkien lankojen pitämistä käsissä.

Din Morialqua

keski-ikäinen haltia, mies/miehisenä esiintyvä

Din on Alex the Sharkin rauhallinen ja järkevä turvallisuuspäällikkö. Hän on hyvin ammattitaitoinen ja vaikuttaa alallaan pitkän uran tehneeltä veteraanilta, vaikkei hän menneisyydestään helposti puhukaan. Päälle päin Din ei vaikuta sotilaalta tai minkään sortin korstolta, mutta on osoittanut toistuvasti olevansa paremmin kuin hyvin tehtäviensä tasalla. Porukassa Din on vetäytyvä, mutta lojaali ja huolehtiva. Hän on yhdessä suojattinsa Maston kanssa aluksen uudempaa miehistöä ja tullut muulle miehistölle paremmin tutuksi enemmän vasta Horisontin katoamisen jälkeen. Avautuminen on ollut Dinille vaikeaa, sillä hänellä on menneisyydessään asioita, joiden takia hän on voinut luottaa todella vain aluksen kapteeni Faletteen. Olosuhteet ovat kuitenkin muuttuneet haaksirikon myötä, eikä edes Din pysty piileskelemään loputtomiin.

Masto Rockmine

nuori haltia, pelaaja voi valita sukupuolen

Masto Rockmine on Din Morialquan sukulainen ja hänen mukanaan alukselle töihin harjoittelemaan tullut nuori haltia, joka välillä hieman kapinoi. Hän ei paljoa puhu menneisyydestään, mutta hän vaikuttaa olevan lähtöisin korkea-arvoisesta suvusta. Hänen epämääräinen taustansa ja pääsy alukselle sukulaisuussuhteilla ihmetyttää joitakuita aluksella, erityisesti juuri aluksen Förstiä Avry Star-crash’ia, joka sitten purkaa kiukkuaan Rockminea kohtaan. Rockmine myös kapinoi välillä Morialguaa kohtaan, koska häntä ärsyttää Morialquan jatkuva huolehtiminen hänestä. Hän on hieman ihastunut terveydenhoitajaan Floura Shellsea’n ja Floura vaikuttaa myös olevan kiinnostunut hänestä. He eivät ole kuitenkaan saaneet selvitettyä välejään ja se mietityttää Mastoa.

Floura Shellsea

nuori aikuinen haltia, nainen/naisellisena esiintyvä

Floura Shellsea on Alex The Sharkin ahkera ja vastuullinen terveydenhoitaja, joka aluksen alkuperäisen lääkärin kuoltua on ottanut vastuulleen miehistön hyvinvoinnin. Hän on uusi aluksella, johon hänen kumppaninsa ja vanha koulutoverinsa Sigilina Violante Sunflow suositteli häntä töihin. Aluksella hän tapasi Masto Rockminen, jonka kanssa hänellä tuntuu synkkaavan hyvin, mutta kumpikaan ei oikein tiedä, mitä he ovat toisilleen, vaikka jonkinlaista romanttista jännitettä selvästi onkin. Floura suhtautuu tulevaisuuteen optimistisesti ja uskoo, että kaikki kyllä järjestyy, niin tulevaisuus hätälaskeutumisen jälkeen kuin myös aluksen sisäiset sotkut. Menneisyydessään Floura on selvinnyt hyvinkin vaikeista tilanteista, eikä Maassa ainakaan ole pelkoa, että Flouran menneisyys saisi häntä kiinni...

Sigilina Sunflow

aikuinen haltia, nainen

Sigilina on Maan kulttuureihin erikoistunut sosiologi, joka on liittynyt Alex the Sharkin miehistöön tämän viimeisimmille Maa-tehtäville. Uudet tuttavuudet niin taiteen, ruuan kuin haltioidenkin (tai ihmisten, miksikäs ei?) kanssa ovat hänen lempiasioitaan. Ironisesti siis, Sigilina on Maa-asiantuntijana päätynyt töihin juuri avaruusalukselle: olosuhteisiin, joissa harvemmin pääsee nauttimaan lainkaan näistä asioista. Tämä ei kuitenkaan ole Sigilinaa lannistanut, koska Sharkin miehistön jäsenenä Sigilina on päässyt näkemään omin silmin legendaarisen Maan ja sen eriskummalliset kulttuurit, jotka vielä opiskeluaikoina tuntuivat vain myyteiltä ja taruilta. Aluksella Sigilina on yrittänyt ystävystyä kaikkien kanssa ja on romanttisessa suhteessa niin aluksen terveydenhoitajan, nuoruuden tuttavansa Floura Shellsean, kuin myös aluksen lipevän huoltoupseerin Iphene Cobinen kanssa.

Iphene Cobine

aikuinen haltia, pelaaja voi valita sukupuolen

Iphene on aluksen karismaattinen, flirtti huoltoupseeri, joka ei aina ajattele asioita loppuun asti. Ei ole mikään salaisuus, että hän on säätänyt suurimman osan miehistöä kanssa jossain vaiheessa. Iphene on joutunut kokemaan paljon, ja tapahtumat ovat jättäneet jälkensä, joita hän yrittää käsitellä - usein huonolla menestyksellä. Kaikesta huolimatta hän pyrkii olemaan huomaavainen ja olemaan satuttamatta ketään suoraan. Monet sitomattomat langat ja kesken jääneet keskustelut tosin tekevät tästä usein vaikeaa. Ehkä maahan pääseminen tarjoaa mahdollisuuden käsitellä ihmissuhteita ja menneisyyden jälkiä - kunnolla.

Debex Painlorde

keski-ikäinen haltia, pelaaja voi valita sukupuolen

Debex on kovaksikeitetty, peloton aseupseeri, jota elämä ei ole kohdellut hellästi. Oli kyse sitten kaduilla kasvamisesta tai rintamalla toimimisesta, Debex on kokenut sen omakohtaisesti. Kokemuksiensa pohjalta hän on todennut, ettei maailmassa voi pärjätä ellei ole valmis puolustamaan itse itseään, tarvittaessa kynsin hampain. Ikävä kyllä, kaikki miehistön jäsenet eivät tunnu ymmärtävän tätä, saati sitten käyttäytyvän sen mukaisesti. Etenkin maahan laskeutuminen, sen aiheuttama tietämättömyys mahdollisista vaaroista ja lopputuloksista saa Debexin puolustuskannalle ja varmaksi siitä, etteivät kaikki miehistön jäsenet ole kykeneviä pärjäämään.

Endel Spacewalker

keski-ikäinen haltia, pelaaja voi valita sukupuolen

Suorasanainen ja hiljainen Endel on kiinnostunut enemmän teknologiasta kuin ihmissuhteista. Endel on korviaan myöten täynnä aluksen sisäistä draamaa ja viettää enemmän aikaa itsekseen keksien mieluummin turhanpäiväistä puuhasteltavaa, kuin ollen missään tekemisissä muun säätävän miehistön kanssa. Kuitenkin hän arvostaa miehistön vanhempia jäseniä, joiden kanssa hänellä on eniten yhteistä työkokemusta ja joiden välille on syntynyt luja luottamus ja yhteishenki monien vuosien varrella.

Static Dapper-Dash

keski-ikäinen haltia, pelaaja voi valita sukupuolen

Static Dapper-Dash on sosiaalisesti lahjakas ja ammattimainen viestintäupseeri, jolla on useiden vuosien työkokemus avaruudessa toimimisen ja viestintäteknologian parissa. Static näyttäytyy usein realistina puhuen asioista niin kuin ne ovat ja elättelee harvoin haaveita. Kuitenkin Static on suuresti rakastunut aluksen Förstiin Avry Star-Crashiin, mutta tunteet ovat saamatta vastakaikua ja aiheuttaa syyllisyyden pistoksia hänen perhettään kohtaan Avalonissa. Aluksen ilmapiiri ei helpota ratkaisemaan Staticin sisäistä tunteiden myrskyä ja menetyksen tunnetta, joka on hänelle tullut tutuksi Maa-tehtävän aikana.